U geeft ons vertrouwen. Wij bieden u tevredenheid.

Technische Ondersteuning

Wij helpen u graag met al uw vragen over onze Netatmo-producten.

Eenvoudig Retourneren

Uw product kan binnen 180 dagen na aankoop worden geretourneerd.

100 dagen geld terug

Niet tevreden? Dan krijgt u binnen vier weken uw geld terug.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen.

Netatmo levert al 10 jaar innovaties. En dat viert u met ons mee! Uw loyaliteit en het vertrouwen betekenen namelijk heel veel voor ons. Alleen dankzij uw tevredenheid en uw feedback over ons productaanbod slagen wij erin om steeds weer nieuwe technologieën te ontwikkelen en onze producten voortdurend te verbeteren.

Met de 100-dagen-tevredenheidsgarantie bieden wij u hetzelfde vertrouwen. U kunt onze producten maar liefst 100 dagen activeren en testen. Als u na afloop van deze 100 dagen niet tevreden bent met een van onze producten, dan kunt u contact opnemen met ons Support-team en het product probleemloos terugsturen.

Wij zouden het zeer waarderen als u bij technische vragen of klachten eerst contact opneemt met ons Support-team. Zij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u om het product optimaal in uw huis te installeren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen over uw product of heeft u problemen bij de installatie? Gebruik de chat, ons e-mailformulier of bekijk de veelgestelde vragen over onze Netatmo-producten.

100-dagen-tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden met uw product en wilt u gebruikmaken van de 100-dagen-tevredenheidsgarantie? Gebruik onze 100-dagen-tevredenheidsgarantie met probleemloos retourneren. Alle informatie over de geldigheid en de voorwaarden vindt u in het online formulier.

Retouraanvraag

Joanne C.

Really easy to set up and use.

Julie

Very easy to use and keep out of sight.

Nic

Really easy to use. No problems with the app and can control the heating from anywhere.